Wie is D-Re-Style?


Hallo,


 Ik zal me even voorstellen,

Mijn naam is Dorien Manders. Geboren op 23 april 1984 in Deurne. Ik ben gelukkig getrouwd met een lieve man en heb een hele leuke hond. Ik heb mijn salon in ons woonhuis op de eerste verdieping in Rijen. 


Vanaf kleins af aan heb ik geroepen dat ik kapster wilde worden. Heb dan ook geen moment getwijfeld en ben de 3 jarige all-round kappersopleiding gaan doen in 2002. Tijdens mijn opleiding ben ik gelijk gaan werken in de kapsalon om zo al ervaring op te doen.

Na het behalen van mijn diploma heb ik door de jaren heen veel kleur en knip training gevolgd, waardoor ik veel verschillende technieken beheers . Kleuren is mijn specialiteit. Ook nu blijf ik cursussen volgen om up to date te blijven van de laatste trends. Ook voor visagie en bruidskapsels. 

Na ruim 17 jaar ervaring in kapsalons (ook als leidinggevende), is er nu de mogelijkheid om bij mij thuis in de D-Re-Style kapsalon je behandeling te laten doen. Let wel op dit is op de eerste etage.

Ik vind het fijn om met mensen te werken en ze mooier te mogen maken. Ook doe ik bruidjes op de mooiste dag van hun leven. Verzorg de haren en make-up dan ook aan huis. Ook deze opleiding heb ik gedaan tijdens mijn opleiding als kapster. Hierbij blijf ik ook bijscholing doen om de laatste trends van make-up en bruidskapsels te kunnen blijven volgen. 

Jou haar en gezicht is mijn canvas.

Knippen, kleuren, krullen, scheren, föhnen, opsteken of wat je ook maar wilt, samen kijken we naar wat bij jou past. Ben ik de kapster/visagiste die jij zoekt? Ik ben professioneel, klantvriendelijk, meedenkend en van deze tijd!

Ik hoop ook jou blij te mogen maken!

Je kunt mij vinden in de Jeroenboschstraat 64 in  Rijen